Tiplijn: 06-19541384

Brandweer doet onderzoek naar gaslucht in Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer heeft woensdagavond 23 december 2020 onderzoek gedaan naar een melding van een gaslucht in Gorinchem. Omstreeks 18.15 uur roken bewoners van de Marinus Spronklaan een gaslucht. De brandweer kwam daarop met spoed ter plaatse voor onderzoek. Er werden inderdaad kleine verhoogde concentraties gas gemeten bij de koppeling.

Tijdens het onderzoek opende de brandweer ook een rioolput in de straat. Hierbij was direct een sterke benzinelucht waarneembaar. Brandweerlieden hebben met water het riool doorgespoeld om zo de lucht te laten verminderen. Netbeheerder Stedin kwam ter plaatse om de gasaansluiting na te kijken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer