Tiplijn: 06-19541384

Persoon bekneld onder stalen rol in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een persoon is maandagmiddag 21 december 2020 onder een stalen rol terecht gekomen bij staalbedrijf FN Steel aan de Rapenburg in Alblasserdam. In eerste instantie werd opgeschaald naar ‘zware beknelling’. De politie, brandweer, de ambulancedienst en de traumahelikopter werden opgeroepen voor hulp. Bij aankomst van de hulpdiensten was de persoon al bevrijd. De inzet van de traumahelikopter werd geannuleerd en ook de brandweer kon al snel terug naar de kazerne.

Het slachtoffer heeft in ieder geval een gebroken been opgelopen en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De arbeidsinspectie is onderweg naar Alblasserdam om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer