Tiplijn: 06-19541384

Bewoonster (70) overleden na woningbrand in Gorinchem

1

GORINCHEM – Na een woningbrand in de Prinses Margrietstraat in Gorinchem is één persoon om het leven gekomen. De brandweer werd om 07.30 uur gealarmeerd vanwege een mogelijke brand in een woning. Er zou rook uit een CV-ketel op de zolder komen. De brandweer heeft onderzoek gedaan en een monteur ingeschakeld voor de CV-ketel.

Kort voor 09.00 uur werd de brandweer opnieuw gealarmeerd voor een woningbrand bij de naastgelegen woning. Nadat de brandweer wederom met spoed ter plaatse kwam bleek er nu forse rook uit een woning te komen. Ook bleek er één slachtoffer zo ernstig gewond te zijn dat reanimatie noodzakelijk was. Om die reden kwam ook de ambulancedienst ter plekke en werd een traumahelikopter opgeroepen.

Naastgelegen woning
De brand bleek te woedden op de benedenverdieping naast de woning waar de brandweer eerder al was geweest. De precieze oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Medische hulp mocht niet meer baten, de 70-jarige bewoonster overleed ter plekke aan haar verwondingen.

De brandweer en politie zijn een groot onderzoek gestart naar de brand. Onder andere de forensische opsporing van de politie is ter plekke en de straat is afgezet met schermen. Ook de burgemeester van Gorinchem, mevrouw Melissant-Briene, is ter plaatse om zich te laten informeren over de situatie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer