Tiplijn: 06-19541384

Auto te water langs A15 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Langs de A15 bij Gorinchem is dinsdagochtend 15 december 2020 een auto te water geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 05:40 uur. In eerste instantie werden de hulpdiensten opgeroepen voor een auto te water ter hoogte van Vuren. Dit bleek niet te kloppen. Het ongeval vond namelijk plaats ter hoogte van de oprit bij Gorinchem-Oost. De bestuurder kon zelfstandig uit zijn auto komen en op het dak klimmen.

De brandweer van Asperen en Herwijnen kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder is door de brandweer van het dak gehaald en naar de kant geholpen. Een ambulance kwam ter plaatse om hem na te kijken. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald. Omstreeks 07:30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Brandweer Herwijnen & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer