Tiplijn: 06-19541384

Meerdere gewonden na ongeval in Dordrecht

1

DORDRECHT – Drie personen zijn maandagmiddag 14 december 2020 gewond geraakt na een verkeersongeval op de Oranjelaan in Dordrecht. Rond 14.30 uur ging het mis ter hoogte van de Prins Hendrikbrug toen twee auto’s frontaal op elkaar botsten. ”Hierbij raakten drie personen gewond, waarvan één persoon zwaargewond”, aldus een woordvoerder van de politie. Twee van de drie zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Prins Hendrikbrug is daarom lange tijd in beide richtingen afgesloten geweest.

Tijdens de afhandeling van het ongeval werd één meneer door de politie aangehouden. Een woordvoerder kon maandagmiddag nog niet vertellen wat hiervan de reden was.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Het blijft aan de hand van de foto’s natuurlijk speculeren maar het lijkt erop dat de bestuurder van de Opel Corsa 2 banen niet genoeg vond en op de 3e baan terecht is gekomen. Sterkte voor alle betrokkenen. Het blijft een bijzondere verkeerssituatie daar.

Reageer