Tiplijn: 06-19541384

Schuur in Schelluinen verwoest door vlammenzee

0

SCHELLUINEN – In een schuur aan de Nolweg in Schelluinen is zaterdagavond 12 december 2020 brand uitgebroken. De vlammen sloegen al snel uit de schuur nadat de brand omstreeks 21.45 uur werd ontdekt. Bij aankomst van de brandweer waren metershoge vlammen te zien. Aangezien de brandende schuur vlak naast een andere schuur en woning stond, zette de brandweer alles op alles om overslag te voorkomen. Er werd opgeschaald naar middelbrand en zowel van brandweer Giessenburg als Gorinchem werd een blusvoertuig ingezet. Na ruim een halfuur was het vuur onder controle. Overslag naar de naastgelegen panden kon worden voorkomen. Bij de brand raakte niemand gewond. De schuur zal als verloren moeten worden beschouwd. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer