Tiplijn: 06-19541384

Man overleden na brand in H-I-Ambacht; vermoedelijke brandoorzaak bekend

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT –De man die in de nacht van maandag op dinsdag 8 december 2020 zwaargewond raakte bij een brand aan de Heerlijkheid in Hendrik-Ido-Ambacht is aan zijn verwondingen overleden. Dat is donderdag 10 december 2020 bekend gemaakt. De vrouw van de overleden man ligt nog in zeer kritieke toestand, in coma, in het ziekenhuis. De brand brak even na 1.00 uur uit in een appartement op de vierde etage. Er werd door de hulpdiensten opgeschaald naar ‘grote brand’ en GRIP 1.

De twee zwaargewonde slachtoffers werden behandeld door ambulancepersoneel en het team van de traumahelikopter. Vervolgens zijn ze naar het ziekenhuis gebracht.

Team Brandonderzoek vermoedt dat de brand is ontstaan door een technisch mankement in een elektrisch apparaat, (vermoedelijk een orgel) op de slaapkamer.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer