Tiplijn: 06-19541384

Auto belandt op vangrail bij oprit naar A15; na half uur ineens alarm

0

OUD-ALBLAS / PAPENDRECHT – Een automobilist is donderdag 10 december 2020 met zijn auto óp de vangrail terecht gekomen. Dit gebeurde op de kruising N214 Oud-Alblas/ N3 / A15 Papendrecht. De man reed de oprit van de A15 op, gleed met de achterkant van de auto weg en kwam op de vangrail tot stilstand. Hoewel de man niets mankeerde, werd ruim een half uur na het ongeval, ineens alarm geslagen.

De man zat namelijk in zijn voertuig te wachten op hulp. Een passant zag dit en dacht dat de man iets mankeerde. Er werd 112 gebeld en niet veel later werden de politie, de ambulancedienst en Rijkswaterstaat met spoed op pad gestuurd om te helpen.

Al snel bleek dat de man zelf verder niets mankeerde. Een bergingsbedrijf heeft de auto van de vangrail getild. De schade lijkt beperkt te zijn gebleven.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer