Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand langs Plantageweg in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is maandagmiddag 7 december 2020 met spoed uitgerukt voor een schoorsteenbrand langs de Plantageweg in Alblasserdam. Uit de schoorsteen spoten dikke, bruingrijze wolken uit de schoorsteen. In verband met de bluswerkzaamheden, werd de weg in beide richtingen afgesloten.

De hoogwerker van brandweer Papendrecht werd opgesteld en de schoorsteen is daarna van bovenaf met een ramoneur schoongemaakt.

“Er zat aardig wat roet aan de binnenkant van de pijp,” vertelt een woordvoerster van de brandweer. Omdat dit ook deels in de woning terecht is gekomen, is de stichting Salvage gevraagd te komen helpen bij de afhandeling van de schade.

Foto’s: Anton Hak, Jacob Huisman, Thomas van Poelgeest, Olivier Dijkshoorn en Peter Stam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer