Tiplijn: 06-19541384

Gewonde na nachtelijke ruzie in Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – Bij een ruzie tussen twee mannen op de Hinderstein in Zwijndrecht is in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 december een gewonde gevallen. Een van de mannen zou bij de ruzie een mes hebben gebruikt toen hij werd aangevlogen door de tegenpartij. Politie en een ambulance waren snel ter plaatse.

Het slachtoffer is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens door de politie naar de huisartsenpost gebracht. De andere man is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Tsjongejonge on

    Wat een toestanden in het anders zo rustige Zwijndrecht. Woon inmiddels op afstand, maar is er iemand die de fotograaf eens kan helpen bij het maken van foto’s bij duisternis?

Reageer