Tiplijn: 06-19541384

Grote vangst illegaal vuurwerk; Dordtenaar (16) aangehouden

0

DORDRECHT – In het centrum van Dordrecht heeft de politie zaterdagmiddag 5 december een grote vuurwerkvangst gedaan. Ruim 1200 nitraten en ongeveer 125 cobra’s lagen in de woning van een 16-jarige Dordtenaar. De opslag van dit levensgevaarlijke vuurwerk kwam aan het licht dankzij een anonieme tip.

De informatie uit de tip werd volledig geanonimiseerd doorgegeven aan het vuurwerkteam van Drechtsteden-Binnen. Die gingen een bezoekje brengen aan de genoemde woning. Daar werd de vondst gedaan. De 16-jarige bewoner is aangehouden.

De opslag van zwaar, illegaal vuurwerk bij mensen thuis levert grote risico’s op voor henzelf en hun omgeving. Het illegale vuurwerk dat wordt aangetroffen heeft een gigantische kracht en impact en is levensgevaarlijk. De politie vraagt dit te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer