Tiplijn: 06-19541384

Politie-inval bij Zwarte Paard in Alblasserdam na bedreiging met mes

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 december 2020 een 38-jarige man gearresteerd in een woning aan het Zwarte Paard in Alblasserdam. De man wordt ervan verdacht dat hij een taxichauffeur heeft bedreigd met een mes. Bij de arrestaties werden diverse politie-eenheden, waaronder twee hondengeleiders ingezet.

Agenten kregen rond middernacht een melding op de Fazantstraat. Daar was een taxichauffeur bedreigd met mes door de klant die hij had afgezet. Deze klant had geen geld en geen telefoon bij zich. Hij had de taxichauffeur beloofd dat hij bij thuiskomst de rekening van de taxirit contant zou betalen. De politie van Drechtsteden Buiten vertelt: “De taxichauffeur liep mee naar de woning van de klant, waarop de klant terug kwam met een groot mes in zijn hand en vervolgens achter de taxichauffeur aan ging. Hierbij heeft de klant meerdere steekbewegingen gemaakt richting de taxichauffeur. De taxichauffeur is gevlucht en heeft vervolgens het alarmnummer 112 gebeld. De klant is terug de woning ingegaan.”

Agenten namen een aangifte van bedreiging op. Vervolgens is er met behulp van de twee hondengeleiders en meerdere politie-eenheden, de klant, een 38-jarige man uit Alblasserdam, aangehouden. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer