Tiplijn: 06-19541384

Mobiel Medisch Team ingezet in Papendrecht; spoedtransport naar ziekenhuis

0

PAPENDRECHT – Donderdagavond 3 december 2020 is de ambulancedienst opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Appeldreef in Papendrecht. Een jonge vrouw kreeg nabij het winkelcentrum Wilgendonk aan de Espenhof een hartstilstand. Het team van de traumahelikopter, het Mobiel Medisch Team, werd ter assistentie ter plaatse gevraagd. Vanwege de weersomstandigheden kwam het team, dat meestal met de helikopter vliegt, per auto te plaatse. Ook burgerhulpverleners en de politie werden opgeroepen voor de medische noodsituatie.

Na behandeling door de hulpverleners is het slachtoffer met spoedtransport naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. Hiervoor werden door de politie zowel in Papendrecht als in Rotterdam kruisingen afgezet, om zo snel mogelijk in het ziekenhuis te kunnen komen. Een auto van de verkeerspolitie begeleide het spoedtransport. De toestand van het slachtoffer is zorgelijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer