Tiplijn: 06-19541384

Melding van brand in woning Zwijndrecht blijkt brandende kachel

0

ZWIJNDRECHT – Bij de 112-meldkamer kwam vrijdag 4 december een melding binnen dat bij een woning aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht een flinke brand zou zijn. Even na 09.00 uur werd er melding gemaakt dat er vlammen aan de achterzijde van de woning te zien zouden zijn. Uit voorzorg werd opgeschaald naar ‘middelbrand’ en werden twee blusvoertuigen, een ladderwagen en een officier opgeroepen.

Ter plaatse bleek echter van een woningbrand geen sprake. De vlammen in een kachel waren aangezien voor brand. Met de ladderwagen is nog wel even een controle gedaan bij de schoorsteen maar ook daar bleek geen brand te zijn.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer