Tiplijn: 06-19541384

Man (24) aangehouden na melding opendraaien gaskraan in ‘s-Gravendeel

0

‘S-GRAVENDEEL – Een 24-jarige man uit ‘s-Gravendeel is donderdagmiddag 3 december 2020 aangehouden in zijn woonplaats. Aan het einde van de middag werd onenigheid in een woning aan de Repelstraat gemeld. De twintiger zou daarbij de gaskraan open hebben gedraaid. Politie-eenheden kwamen ter plaatse en ook de brandweer werd gealarmeerd. Agenten hebben de man aangehouden. De brandweer controleerde de woning en daaruit bleek dat de gaskraan niet daadwerkelijk was opengedraaid. Een politiewoordvoerder laat weten dat voor de aangehouden man naar gepaste zorg wordt gezocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer