Tiplijn: 06-19541384

Politie en brandweer met spoed naar gaslek tegenover basisschool

0

ALBLASSERDAM – De politie en de brandweer van Alblasserdam zijn woensdagochtend 2 december 2020 met spoed op pad gestuurd voor een melding van een gaslekkage ter hoogte van basisschool De Twijn aan de Pieter de Hoochplaats in Alblasserdam. Ter plaatse bleek dat er tegenover de school, rondom een kast van Stedin een gaslucht te ruiken was.

Ook de meters gaven verhoogde concentraties gas aan.

De hulpdiensten hebben overleg gehad met De Twijn, maar er hoefde verder geen actie ondernomen te worden, omdat de lekkage ver genoeg bij school vandaan was en omdat het gas direct in de open kon verwaaien.

Niet veel later kwam ook netbeheerder Stedin ter plaatse. De medewerkers spraken over een mogelijk lek ventiel. De lekkage was zo klein en beheersbaar dat de politie en de brandweer weer retour konden gaan. Stedin heeft het lek inmiddels verholpen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer