Tiplijn: 06-19541384

Brandweerquad haalt gewonde vrouw uit Crezéepolder

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een vrouw is dinsdagmiddag 1 december 2020 in de Crezéepolder tussen Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk gewond geraakt toen ze ten val kwam. Politie en ambulance gingen ter plaatse om hulp te verlenen in het natuurgebied aan de rivier de Noord. Aangezien de gewonde vrouw slecht bereikbaar was en niet op eigen gelegenheid bij de ambulance kon komen, werd een brandweerquad ingezet. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel behandeld. Vervolgens is ze op de aanhanger van de quad naar de ambulance vervoerd en naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht voor verdere behandeling.

De quad staat paraat bij brandweer Hendrik-Ido-Ambacht om op slecht bereikbare plaatsen zoals de Crezéepolder en Sophiapolder te kunnen worden ingezet. Sinds een aantal jaar is de quad beschikbaar en is deze ook al meerdere keren opgeroepen. Vanmiddag werd de quad daadwerkelijk ingezet bij de hulpverlening.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer