Tiplijn: 06-19541384

Brandweer spoelt riolering vanwege vreemde lucht in Gorinchem

1

GORINCHEM – Bewoners van de Nicolaas Pieckstraat in Gorinchem roken zaterdagavond 28 november 2020 een aceton achtige geur in hun woning. De brandweer werd gebeld en deze kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de herkomst van de geur.

Ter plaatse voerde de brandweer metingen uit. Na enige tijd werd duidelijk dat de lucht bij de rioolputten in de straat het sterkst te ruiken was. Uiteindelijk bleek dat een buurtbewoner die avond verfresten had weggespoeld. Na overleg is besloten om het riool door te spoelen om zo de stankoverlast te verminderen.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Een pittig gesprek met de bewuste buurtbewoner lijkt me op zijn plaats. Plus de bijbehorende factuur van de brandweer.

Reageer