Tiplijn: 06-19541384

Grote brand bij garagebedrijf in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Bij een garagebedrijf aan de Baanhoek in Sliedrecht is donderdagmiddag 26 november 2020 brand uitgebroken. De brandweer rukte iets voor 15.00 uur uit naar de brand in het bedrijfspand van Travelsmakers. Het bedrijf doet in verkoop, onderhoud en verhuur van campers. Bij aankomst van de brandweer kwamen al flinke rookwolken uit het pand. Vanwege de slechte bereikbaarheid en om voldoende waterwinning op te kunnen bouwen, is opgeschaald naar grote brand. Meerdere blusvoertuigen en een hoogwerker zijn ingezet.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Een deel van de Baanhoek werd door de politie afgesloten om de brandweer voldoende werkruimte te bieden. Een meetploeg heeft in de omgeving van de brand metingen uitgevoerd om na te gaan welke gevaarlijke stoffen zijn vrijkomen. De metingen gaven geen aanleiding voor verdere maatregelen.

Rond 16.30 uur gaf de brandweer aan de brand onder controle te hebben. Delen van het dak zijn vervolgens nog gesloopt om goed te kunnen nablussen. De schade aan het pand is groot. Hoe de brand is ontstaan, zal worden onderzocht. Foto’s: Max Liet en Rick Groenendijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer