Tiplijn: 06-19541384

Wiel van trekker raakt los op kruising Rivierdijk; file in Sliedrecht

3

SLIEDRECHT – Dinsdagmiddag 24 november is op de kruising van de Rivierdijk met de Thorbeckelaan in Sliedrecht een wiel van een trekker losgeraakt, vermoedelijk doordat een deel van de as afbrak. Doordat het ongeval net voor de avondspits op een drukke kruising gebeurde, ontstond er file. Met een verreiker werd de achterzijde van de trekker opgetild, zodat het landbouwvoertuig op een oplegger van een vrachtwagen kon worden gereden. Een andere trekker heeft de kiepwagen meegenomen. Politieagenten regelden het verkeer op de kruising tot de weg rond 18.00 uur weer kon worden vrijgegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

Reageer