Tiplijn: 06-19541384

Man aangehouden na valse melding van steekpartij in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Politie, ambulancedienst en een traumahelikopter zijn dinsdagmiddag 24 november 2020 uitgerukt voor een valse melding van een steekpartij in Papendrecht. Even voor 15.30 uur werd er melding gemaakt dat er in de Haagbeukhof een steekpartij zou hebben plaatsgevonden. De hulpdiensten rukten met spoed uit maar al snel bleek er niets aan de hand.

Daarop kon de ambulance met vervolg. Ook de traumahelikopter, die inmiddels onderweg was naar Papendrecht, kon terug naar de basis. Agenten gingen op onderzoek uit en daaruit werd duidelijk wie de valse melding heeft gedaan. De man is door de agenten aangehouden voor het doen van een valse melding.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer