Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor winkelbrand in Papendrecht; blijkt rook door inbraakalarm

0

PAPENDRECHT – Woensdagavond 18 november werd bij Zuidweg Oogcontact in Papendrecht brand gemeld, waarop de brandweer met spoed uitrukte naar winkelcentrum De Meent. Een passant zag rook in de winkel en belde 112. Al snel bleek bij de opticien aan de Veerpromenade geen brand te zijn. Doordat het inbraakalarm was afgegaan, stond het pand binnen korte tijd vol rook. De opticien heeft namelijk een systeem dat rook de winkel in spuit, om inbrekers het zicht te ontnemen.

Ook de politie kwam ter plaatse. Er bleek ook van een inbraak geen sprake. Waardoor het alarm wel is geactiveerd, is onduidelijk. Nadat het pand rookvrij was gingen de hulpdiensten weer retour. Het is in het verleden al regelmatig voorgekomen dat de brandweer moest uitrukken vanwege rook in het winkelpand na activering van het inbraakalarm.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer