Tiplijn: 06-19541384

Veel schade na uitslaande woningbrand in Strijen

0

STRIJEN – In Strijen is dinsdagmiddag 17 november 2020 een woning zwaar beschadigd geraakt door een brand. Omstreeks 12.30 uur brak brand uit in een hoekwoning in de Troelstrastraat. Op de bovenverdieping sloegen de vlammen uit de woning. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een ladderwagen ter plaatse. De bewoners van de woning konden op tijd hun woning verlaten. Ook werden een aantal naastgelegen woningen ontruimd.

Bij het blussen van de brand bleek deze ook in het dak te zitten. Daarom werd de brand zowel van binnenuit als vanuit een ladderwagen bestreden. Zo’n anderhalf uur na het uitbreken van de brand kon de brandweer het sein brandmeester geven. De stichting Salvage is vervolgens ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en namens de gezamenlijke verzekeraars voor een verdere afhandeling te zorgen. Het team Brandonderzoek van de brandweer onderzoekt hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer