Tiplijn: 06-19541384

Auto botst tegen auto en bankje en belandt onderaan dijk in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een automobiliste is dinsdagochtend 17 november 2020 met haar voertuig uit de bocht geraakt op de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam. Dit gebeurde in de inmiddels beruchte bocht ter hoogte van het Lammetjeswiel. De bestuurster van de auto raakte eerst een geparkeerde auto, schoot het trottoir op, botste daar tegen een stalen bankje en reed vervolgens achteruit het talud af. De auto kwam onderaan bij het Lammetjeswiel tot stilstand. Politie en ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto weer de dijk opgetrokken en afgevoerd.

Een maand geleden vonden in dezelfde bocht ook al twee ongevallen plaats. Twee weken geleden ging op hetzelfde punt een motorrijder onderuit.

In de afgelopen jaren vonden in de bewuste bocht ook al vele ongevallen plaats. In 2009 botste een vrachtwagen met bagger tegen dezelfde woning. De woning van mevrouw Van der Koogh – Duurentijdt raakte toen zwaarbeschadigd. De (inmiddels) tachtiger bleef ongedeerd.

Vorig jaar kwamen twee auto’s na de bocht onderaan de dijk terecht. Ook vonden er toen twee botsingen plaats met geparkeerde auto’s in de bocht. In de jaren ervoor botsten ook al diverse auto’s tegen de woning, dan wel tegen geparkeerde voertuigen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer