Tiplijn: 06-19541384

Brandweer tilt patiënte uit flatwoning in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer heeft in de nacht van zondag op maandag 16 november 2020 een vrouw uit een woning aan de Rijnstraat in Alblasserdam getild. Ambulancepersoneel wilde een patiënte na behandeling in een woning aan de Rijnstraat naar het ziekenhuis brengen. Aangezien de vrouw niet op eigen gelegenheid naar beneden kon en er ook geen mogelijkheid was om met de lift naar beneden te gaan, werd de brandweer opgeroepen. De brandweer van Alblasserdam en een hoogwerker van de Papendrechtse brandweer kwamen ter plaatse.

Omdat er vermoedelijk sprake was van een coronabesmetting bij de patiënte zijn de benodigde maatregelen genomen. Volgens protocol werd er in een beschermend pak gewerkt. Nadat de de vrouw met de hoogwerker uit de woning was getild, kon ze door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis worden gebracht. De brandweer heeft vervolgens diverse onderdelen ontsmet. Een deel van de Rijnstraat was gedurende de brandweerinzet afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer