Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt paard dood tussen Arkel en Kedichem; veroorzaker rijdt door

0

KEDICHEM – Een automobilist heeft maandag 16 november 2020 rond 15.15 uur een paard doodgereden op de Nieuweweg in Kedichem. Dat meldt Stal Kampinga Sporthorses op Facebook. Tijdens een buitenrit door de polder ging het goed mis. Paard Kiki vlakbij het bruggetje / heuveltje bij de Nieuweweg aangereden door een witte / lichte Caddy / bestelauto dan wel kleine auto. De automobilist kwam vanaf de Achterdijk bij Arkel. Stal Kampinga Sporthorses meldt dat de bestuurder veel te hard reed op het midden van de weg. Na de botsing ging de bestuurder er vandoor richting Leerdam. Voor het voertuig reed nog een blauwe auto. Het been van het paard is verbrijzeld. Het dier is inmiddels overleden.De amazone is ongedeerd gebleven.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar deze bestuurder. Hij reed dus in een witte auto, mogelijk een Volkswagen Caddy. De witte auto heeft vrijwel zeker schade opgelopen aan de linker voorkant. Achter de witte auto reed een donkerkleurige auto. De bestuurder van deze auto moet getuige zijn geweest van de aanrijding. De politie roept ook deze bestuurder op zich te melden. D

 

Tips zijn welkom bij de politie via 0900-8844.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer