Tiplijn: 06-19541384

Automobilist (19) botst tegen geparkeerde auto in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een 19-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is zondag 15 november met zijn auto op een geparkeerde auto gebotst. Het ongeluk gebeurde aan het einde van de middag op de Burgemeester Slobbelaan in Zwijndrecht. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en reed tegen een geparkeerde auto aan. De Ambachter raakte niet gewond.

Wel begon de auto van de 19-jarige na de eenzijdige aanrijding benzine en olie te lekken. Daarom is de brandweer opgeroepen, die een absorberend middel gebruikte om de olie en benzine op te vangen. Agenten hebben de bestuurder laten blazen, hij bleek geen alcohol genuttigd te hebben. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto opgehaald. Ook de geparkeerde auto raakte flink beschadigd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer