Tiplijn: 06-19541384

Persoon raakt gewond tijdens aansteken open haard in Hardinxveld-Giessendam

2

HARDINXVED-GIESSENDAM – In een woning aan de Giessenzoom in Hardinxveld-Giessendam is zondag 15 november 2020 een persoon gewond geraakt. Rond 16.30 uur wilde het slachtoffer de open haard in de woning aansteken, waarna het door onbekende oorzaak misging.

Een ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam werden gealarmeerd. Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse. Brandweerlieden hebben de woning gecontroleerd op brandgevaar. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel en het MMT en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen is niks bekend.

Foto’s: Rick Groenendijk & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer