Tiplijn: 06-19541384

Politie haalt ‘grote kat’ uit sloot in Hendrik-Ido-Ambacht

1

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Agenten zijn vrijdagmiddag 13 november op pad gestuurd voor een vreemd voorwerp dat in het water zou drijven in Hendrik-Ido-Ambacht. Voorbijgangers zagen iets drijven in het water aan de Weteringsingel, achter Cultureel Centrum Cascade. Toen de politie polshoogte nam leek het om een grote pop te gaan. Omdat het voorwerp was omwikkeld met doeken, is voor de zekerheid een collega-agent met een waadpak ter plaatse gevraagd.

De agent met waadpak heeft het voorwerp uit de sloot gevist. Al snel bleek het drijvende voorwerp een groot knuffelbeest te zijn. Volgens agent Ton Brouw gaat het om een grote Garfield knuffel, de kat uit de Garfield-strip. Hoe het knuffeldier in het water is terechtgekomen, is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer