Tiplijn: 06-19541384

Jongetje (1) overleden na ernstig ongeval op de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een jongetje van vijftien maanden oud dat afgelopen maandagavond 9 november zwaargewond raakte bij een ongeval op de A16 ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht, is aan zijn verwondingen overleden. Om het tragische ongeval beter in kaart te brengen, spreekt de verkeerspolitie graag met getuigen.

Maandagavond ging het even na 19.00 uur mis toen een grijze en een zwarte bestelauto op elkaar reden op de A16 richting Rotterdam. Diverse hulpdiensten kwamen snel ter plaatse om de beknelde bestuurder van één van de twee busjes te bevrijden. De 46-jarige man uit Den Haag is naar een ziekenhuis vervoerd voor behandeling. Het jongetje, dat in het andere voertuig zat, werd bevrijd door de brandweer terwijl specialisten van de traumahelikopter en ambulancepersoneel eerste hulp verleenden. Ondanks intensieve behandeling is het kind overleden. De impact van het ongeval is groot en de direct betrokkenen zijn opgevangen en worden begeleid.

Getuigen
Om een compleet beeld te krijgen van de toedracht sprak de verkeerspolitie al diverse getuigen. De politie vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken om zich te melden. Ook mensen die over dashcambeelden beschikken wordt gevraagd contact op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 of via een tipformulier op de website van de politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer