Tiplijn: 06-19541384

Auto’s en busje botsen op elkaar op de Burgemeester Keijzerweg

0

PAPENDRECHT – In Papendrecht heeft maandagmiddag 9 november 2020 een ongeval met twee auto’s en een bestelbus plaatsgevonden. De aanrijding gebeurde net voor 18.00 uur op de Burgemeester Keijzerweg ter hoogte van de tennisvelden. Na het ongeval kwamen de politie en een ambulance ter plaatse. Eén van de betrokken is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Het bestelbusje raakte bij het ongeval dusdanig beschadigd dat het door een bergingsbedrijf is opgehaald. De schade aan de twee auto’s viel mee, de automobilisten konden hun weg vervolgen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer