Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten naar Alblasserdam; traumahelikopter ingezet; man overleden

0

ALBLASSERDAM – Twee ambulances, diverse politiewagens en de traumahelikopter zijn zondagochtend 8 november 2020 met spoed op pad gestuurd voor een noodsituatie in een woning aan de Poldersemolenweg in Alblasserdam. In de woning moest een man gereanimeerd worden. In het huis is door agenten een vuurwapen in beslag genomen. Nadat de politie had geconstateerd dat de situatie veilig was, kon de hulpverlening beginnen. De Alblasserdammer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later op de dag is overleden. De politie gaat niet uit van een misdrijf. Foto’s: Dinand de Groot, Jelle de Kloe en Rick Groenendijk.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer