Tiplijn: 06-19541384

Motoragent botst tegen afslaande auto in Zwijndrecht en raakt gewond

0

ZWIJNDRECHT – Een motoragent van de Landelijke Eenheid van de politie is donderdagavond 5 november 2020 lichtgewond geraakt bij een aanrijding in Zwijndrecht. Het ongeval gebeurde op de kruising H.A. Lorentzstraat / W. Snelliusweg. De motoragent reed over de Lorentzstraat. Ongeveer ter hoogte van de sportschool kwam een automobilist uit een parkeervak. De bestuurder reed uit het vak en sloeg direct linksaf naar de Snelliusweg. De motoragent, die achter de automobilist reed, leek er links nog voorbij te willen rijden, maar botste uiteindelijk tegen de autodeur van de bestuurder.

Thomas Aling, woordvoerder van de Landelijke Eenheid vertelt: “Het betrof een normale verkeerssituatie. Geen achtervolging of spoedrit of iets dergelijks. De motorrijder is lichtgewond geraakt, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De automobilist bleef ongedeerd. Wel hadden beide partijen schade. De auto en de motor zijn getakeld.”

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar het ongeval. De auto is door een reguliere berger opgehaald en de politiemotor is door de politieberger meegenomen. Inmiddels is het onderzoek afgerond en is de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: Gerard van Helden en Peter Stam.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer