Tiplijn: 06-19541384

Bewoners in wijk Westpolder Papendrecht ruiken vreemde lucht; brandweer spoelt riool door

0

PAPENDRECHT – De brandweer is woensdag 4 november 2020 uitgerukt voor meldingen van een vreemde lucht in de wijk Westpolder in Papendrecht. Aan het einde van de middag belden bewoners van de Jacques Perkstraat de brandweer omdat een gaslucht of benzinelucht te ruiken zou zijn. Metingen wezen niet op een gaslek maar duidelijk werd dat de lucht bij de rioolputten in de straat het sterkst te ruiken was. Aan het begin van de avond belden ook bewoners van de L. van Deijsselstraat de hulpdiensten. Opnieuw ging de brandweer ter plaatse en op onderzoek uit. Na onderzoek en overleg is besloten om het riool door te spoelen om zo de stank te verminderen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer