Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste botst tegen lantaarnpaal langs in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 74-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht is woensdag 4 november 2020 met haar auto tegen een lantaarnpaal langs de Rembrandtlaan in Alblasserdam gebotst. Het ongeval gebeurde rond 19.45 uur. De vrouw reed weg vanaf de Pieter de Hoochplaats en raakte op de aangrenzende Rembrandtlaan uit koers. De automobiliste reed een stukje over de stoep en botste vervolgens tegen een lantaarnpaal. Een getuige belde 112. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De bestuurster is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is flink beschadigd geraakt en moest door een bergingsbedrijf van de weg worden gehaald.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, werd nog niet helemaal duidelijk bij de politie. Mogelijk speelden de beslagen ramen en het zoeken naar het knopje voor de ventilator een rol. De politie meldt dat hier, omdat het een eenzijdige aanrijding betreft, verder geen onderzoek naar wordt gedaan. Wel wordt bij het CBR een melding gemaakt. Het CBR zal binnenkort gaan beoordelen of het verantwoord is om de zeventiger te laten rijden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer