Tiplijn: 06-19541384

Man (24) in Zwijndrecht mishandeld en beroofd door groep tieners

3

ZWIJNDRECHT – Een 24-jarige man is op zondag 1 november beroofd en daarbij flink toegetakeld. Hij had afgesproken via social media. Er verscheen een groep jongens die het gemunt had op zijn spullen. Met behoorlijk letsel lieten ze hem achter op de Parklaan in Zwijndrecht. De politie is een onderzoek gestart naar deze groep en hoopt dat getuigen zich melden.

Het was zondagavond iets voor 19.30 uur. De jongeman sprak af via social media en op de plek die afgesproken was kwam een groepje jongens aanlopen. Ze stompten het slachtoffer in zijn gezicht en werkten hem naar de grond, daar werd hij ook nog geschopt. Ze namen vervolgens zijn telefoon, portemonnee en autosleutels mee en gingen er vandoor richting het park. Hij is mogelijk buiten bewustzijn is geweest en heeft behoorlijk letsel opgelopen. De twintiger is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. Het politieonderzoek is in volle gang en de politie hoopt dat getuigen die informatie hebben over het incident zich melden. Ook camerabeelden zijn welkom.

De verdachte jongens zijn waarschijnlijk tussen de 16 en 20 jaar oud. Twee van hen zijn rond de 1.80 lang, de anderen een stuk kleiner. Een paar van de groep hebben een getinte huidskleur. Ze zijn er vandoor gegaan richting het park en kwamen dus aan over het fietspad. Informatie kan met de politie worden gedeeld via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Goh, ik zou die flinkerds met hun ‘getinte huidskleur’ die met zn allen uit potenrammen gaan willen aanraden de film ‘the Kiterunner’ es te gaan zien, voor de gein. Kunnen ze zien dat niks menselijks islamieten vreemd is. Dat volwassen kerels het in die achterlijke cultuur heel normaal schijnen te vinden om jongetjes te verkrachten.
  Dus wat die islamitische druiloren hier denken te kunnen uitvreten, zouden ze daar ook zo dapper durven zijn? Ben bang van niet, want er zit een voordeel aan die Middeleeuwse waanzin, er wordt tenminste n beetje afdoende gestraft. Daar zouden zulke etterbakken dat vieze hyenagedrag wel snel afgeleerd hebben!
  Hier, in dit halfzachte land is t helaas anders. Bij gebrek aan ruggegraat van de regering, komt zulk islamitisch tuig overal mee weg!

  • Jij spoort echt niet. Je geeft het voorbeeld de film The Kiterunner om een miljard aantal mensen over 1 kam te scheren. U komt zeer onwetend over. Betekend dat ook dat alle katholieken pedofielen zijn, of past dat dan niet in je straatje? Veel succes met je haat, die je nergens zult brengen. Je drinkt gif hopende dat de ander ziek word. Laterrrrr.

   • Haha daar is de good old pedofiel weer… Homoacceptatie te progressief voor je?
    Even voor de duidelijkheid: de Nederlandse bevolking moet niets hebben van pedofielen. Ja, de straffen die pedofielen krijgen zijn veel te laag!
    Dat er helaas ook een groep is die alles met de mantel der liefde willen bedekken, of dat nou gaat om pedofilie, criminaliteit, misdragingen van bepaalde groeperingen of wat dan ook, is zeer verwerpelijk.

Reageer