Tiplijn: 06-19541384

Politie vindt illegaal en zwaar vuurwerk in Alblasserdamse woning

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft zondagochtend 1 november 2020, in een woning aan de Merelstraat in Alblasserdam, ruim elf kilo illegaal en zwaar vuurwerk in beslag genomen. Het gaat om shells en nitraten. De politie kwam het vuurwerk in de woning op het spoor, na de aanhouding van een 18-jarige Alblasserdammer, die met vuurwerk en drugs op straat liep en ervan wordt verdacht een prullenbak te hebben vernield met vuurwerk. Het vuurwerk is door een bedrijf ingepakt en meegenomen. Mortierbommen (shellvuurwerk, vaak shells genoemd) behoren tot de zwaarste soort vuurwerk.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer