Tiplijn: 06-19541384

Inbraakalarm bij school; politiehelikopter vliegt boven Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een politiehelikopter heeft zaterdag 31 oktober aan het einde van de middag korte tijd boven Sliedrecht gevlogen. Bij basisschool Prins Willem-Alexander aan de Professor van der Waalslaan was het inbraakalarm geactiveerd. Twee politie-eenheden gingen ter plaatse. Aangezien een politiehelikopter in de buurt was, vloog deze naar Sliedrecht om in geval van een daadwerkelijke inbraak mee te kunnen zoeken naar verdachten. Nadat de helikopter twee rondjes boven het baggerdorp had gevlogen, werd duidelijk dat er van een inbraak geen sprake was. De helikopter ging met vervolg en agenten zijn na een rondje door de school weer met vervolg gegaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer