Tiplijn: 06-19541384

Man probeert Dordtenaar te beroven van telefoon, maar wordt zelf geslagen

2

DORDRECHT – Hulpdiensten zijn donderdagavond 29 oktober 2020 ingezet op het Admiraalsplein in Dordrecht. Even voor 20.00 uur werd melding gemaakt van een mogelijke schietpartij. Ter plaatse troffen agenten een man aan die op een parkeerplaats lag. De man bleek niet te zijn neergeschoten, maar was geslagen nadat hij had geprobeerd een telefoon te beroven van iemand. Het slachtoffer, dat tegelijkertijd verdachte is, is nagekeken door de ambulancedienst en is vervolgens meegenomen door de politie.

Koper en verkoper troffen elkaar op het Admiraalsplein nadat ze via een veilingsite een afspraak hadden gemaakt. De zogenaamde koper trok bij aankomst een vuurwapen en bedreigde de verkoper. Die pikte dat niet, nam het vuurwapen af en gooide het weg. Vervolgens ontstond er een flinke vechtpartij tussen de berover, de verkoper en mensen die de berover en verkoper hielden. Er zijn volgens de politie flinke klappen uitgedeeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

    • Klap-de-jatter on

      Precies!
      (Had mooier geweest als de berover door zijn eigen materieel een gaatje tussen zijn ogen mocht genieten, maar dat is weer een beetje teveel van het goede, nietwaar?)

Reageer