Tiplijn: 06-19541384

Twee gewonden na steekpartij op Dordtse Spuiweg; drie verdachten aangehouden

0

DORDRECHT – Agenten hebben maandag 26 oktober drie mannen aangehouden nadat zij een ruzie hadden beslecht met een mes. Twee van hen raakten gewond. De drie waren slaags geraakt op de Spuiweg, op de hoek met de Singel en hadden daarbij één of meer messen gebruikt. Eén van de drie, een 37-jarige man uit Zwijndrecht, bleef na de steekpartij gewond achter terwijl de andere twee er vandoor gingen in de richting van het centrum.

Politiemensen stelden een onderzoek in en zagen twee mannen, die aan het signalement voldeden, op een fiets rijden. Het waren een 35-jarige en 32-jarige man uit Dordrecht. De 35-jarige bleek ook gewond. Bij de mannen werd een mes aangetroffen dat in beslag is genomen.

Nadat de beide slachtoffers waren behandeld in een ziekenhuis, zijn zij aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Daar was inmiddels de derde verdachte al ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in naar het incident.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer