Tiplijn: 06-19541384

Man op scooter beschoten in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een man is in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober 2020 beschoten in Dordrecht. Rond 01.45 uur reed de man op zijn scooter op de Burgemeester Jaslaan toen hij op het naastgelegen fietspad een onbekend persoon zag staan. De onbekende man had een vuurwapen in zijn hand.

De bestuurder schrok en gaf vol gas. Nadat hij de man gepasseerd was, hoorde hij een knal. De man raakte niet gewond en zijn scooter werd ook niet geraakt. De knal bleek later een echt schot te zijn geweest. Gealarmeerde agenten vonden op de plaats van het incident een huls. Het is niet bekend waarom de dader op de scooterrijder schoot.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Was u getuige van het schieten, weet u wie de dader is of heeft u andere informatie? Bel dan de recherche in Dordrecht via 0900-8844. Blijft u liever anoniem: bel dan naar 0800-7000.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer