Tiplijn: 06-19541384

Fietser zwaargewond na aanrijding met auto in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht is zondagmiddag 25 oktober 2020 een fietser zwaargewond geraakt. De man kwam rond 14.25 uur ter hoogte van de Aert de Gelderstraat in aanrijding met een auto. De politie laat weten dat de man de Aert de Gelderstraat wilde inrijden en daarbij vermoedelijk een achteropkomende personenauto over het hoofd zag.

Vanwege de ernst van de verwondingen kwamen twee ambulances en een Mobiel Medisch Team ter plaatse. Het slachtoffer is na behandeling onder politiebegeleiding naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd. De bestuurder van de auto raakte bij het ongeval niet gewond. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844 en vraag naar de politie in Dordrecht.

Foto’s: Gerard van Helden, Hanno van den Dool en Barry Kroonen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer