Tiplijn: 06-19541384

Brandweer forceert deur Biggelmee in Alblasserdam om gasachtige lucht

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is zaterdagavond 24 oktober 2020 met spoed uitgerukt voor een gaslucht in het oude pand van vestzaktheater Biggelmee aan de West-Kinderdijk in Alblasserdam. Rondom het pand werd een gasachtige lucht waargenomen. De brandweer heeft een deur geforceerd en metingen verricht. De lucht bleek afkomstig te zijn uit het oude riool.

Het water uit sifons van de wasbakken en de toiletten stonden droog. Hierdoor kon lucht uit de riolering in de ruimte terecht komen. De brandweer heeft de wasbakken en wc’s volgespoten met water. De verwachting is dat het stankprobleem daarmee voorlopig is opgelost.

Een slotenmaker heeft de opengebroken deur afgedicht en de sleutels aan de politie overhandigd.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer