Tiplijn: 06-19541384

Vrouw uit Oud-Alblas overlijdt bij ongeval op Veerweg

0

OUD-ALBLAS – Een 60-jarige vrouw uit Oud-Alblas is vrijdagavond 23 oktober 2020 overleden bij een ongeval op de Veerweg tussen Papendrecht en Oud-Alblas. De vrouw reed rond 20.00 uur in een auto over de Veerweg. Wat er precies misging, wordt nog onderzocht. Zoals het er nu naar uitziet, raakte de vrouw eerst onwel, botste daarna tegen een boom en raakte daardoor bekneld.

Omstanders probeerden de automobiliste uit haar auto te halen, maar dat lukte niet. Het lukte de hulpdiensten uiteindelijk om de auto te openen en de vrouw eruit te halen. De daaropvolgende reanimatie had helaas niet meer het gewenste effect. De vrouw overleed ter plekke.

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan op de ongevalslocatie.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer