Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw hondenpoepbak opgeblazen; brand naast voetbalkooi in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – In de avond en nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 oktober 2020 zijn er opnieuw vernielingen gepleegd in Alblasserdam. Langs het Boerenpad werd een hondenpoepbak opgeblazen met illegaal zwaar vuurwerk. Vorige week gebeurde hetzelfde langs het Elsenpad. Verder werd er brand gesticht tussen de voetbalkooi en de kinderboerderij aan de H. J. de Haanstraat.

Volgens buurtbewoners was er een ‘brandbom’ gemaakt met een brandbare vloeistof. Hierdoor ontstonden metershoge vlammen. De brandweer kwam ter plaatse, maar hoefde uiteindelijk niet meer te blussen. Het vuur was door een buurtbewoner al gedoofd.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer