Tiplijn: 06-19541384

Automobilist ramt lantaarnpaal uit de grond in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Op de Deltalaan in Sliedrecht is in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 oktober 2020 een lantaarnpaal uit de grond gereden bij een eenzijdig ongeval. Even voor 01.00 uur verloor een automobilist de macht over het stuur op de rotonde bij de Stationsweg. De auto ramde de lantaarnpaal uit de grond en kwam verderop tot stilstand.

Politie, brandweer en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Ook een Mobiel Medisch Team (MMT) was per helikopter vanuit Amsterdam onderweg. Na aankomst van de ambulancedienst bleek dat er niemand gewond was geraakt. De inzet van het MMT werd hierop geannuleerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De gemeente zal de schade herstellen.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer