Tiplijn: 06-19541384

Overleden persoon aangetroffen in pand in Zwijndrecht; politie-onderzoek gaat verder

0

ZWIJNDRECHT – In een pand aan de Gildenweg in Zwijndrecht is donderdag 22 oktober 2020 een overleden persoon aangetroffen. De politie heeft de hele dag onderzoek gedaan in het pand, om de doodsoorzaak vast te stellen. Daarbij werd rekening gehouden met drie scenario’s: òf een misdrijf, òf een natuurlijk overlijden, òf een zelfdoding. Donderdagavond laat de politie desgevraagd weten dat het onderzoek verder gaat. De politie wil zo zorgvuldig mogelijk te werk gaan en houdt daarbij alle opties nog open. Of het om een man of om een vrouw gaat, wil de politie in het kader van die zorgvuldigheid nog niet zeggen. Wel is duidelijk dat het om een volwassen persoon gaat. In de komende dagen moet nader onderzoek uitsluitsel gaan geven over de doodsoorzaak.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer