Tiplijn: 06-19541384

Fietser waait omver en raakt gewond in Alblasserdam; kop-staartbotsing op brug

0

ALBLASSERDAM – Een fietser is woensdagmiddag 21 oktober 2020 gewond geraakt, nadat hij op de rotonde bij de Plantageweg in Alblasserdam omver waaide. De man werd verrast door de harde wind om de hoek van het appartementencomplex, raakte uit balans en viel. De fietser viel met zijn hoofd op straat en raakte gewond. Omstanders boden eerste hulp. Niet veel later kwam een ambulance met spoed ter plaatse om de man verder te helpen.

Verder botsten woensdagmiddag twee voertuigen op elkaar op de Brug over de Noord bij Alblasserdam. Een personenauto botste achterop een busje. Er ontstond flinke schade. Niemand raakte gewond. De beide voertuigen zijn meegenomen door een bergingsbedrijf.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer