Tiplijn: 06-19541384

Fietser (59) overleden na aanrijding met trein in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 59-jarige fietser is woensdagochtend 21 oktober 2020 om het leven gekomen na een aanrijding met een trein in Hardinxveld-Giessendam. De man kwam rond 7.45 uur onder de trein terecht op de spoorwegovergang bij de Neerpolderseweg / Parallelweg. Brandweermensen, agenten en het medisch personeel van ambulances en de traumahelikopter hebben de man nog gereanimeerd. Alle hulp mocht echter niet meer baten, de man overleed aan zijn verwondingen.

De spoorwegovergang aan de Neerpolderseweg is afgesloten voor onderzoek. Onderzoek moet uitwijzen of er sprake is van een ongeluk. Tussen Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem rijden naar verwachting tot ongeveer 11.15 uur geen treinen. Qbuzz regelt vervangend vervoer vanwege de stremming op de MerwedeLingelijn.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer