Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt met spoed uit voor rokende vrachtwagen op A15

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is woensdagmiddag 21 oktober 2020 met spoed uitgerukt voor een melding van een vrachtwagenbrand op de A15 tussen Alblasserdam en Papendrecht. Agenten zagen een vrachtwagen rijden, die veel rook produceerde. De vrachtwagen werd van de weg gehaald en intussen kwam de brandweer met drie voertuigen ter plaatse.

Al snel bleek dat de vrachtwagen, die even langs de Veerweg bij Oud-Alblas werd gezet, niet in brand stond, maar dat er door een storing veel rook uit de uitlaat kwam. De politie vindt het niet verantwoord om de rokende wagen door te laten rijden. De Scania zal daarom door een berger opgehaald worden.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer